Adviseurs / bemiddelaars / volmachten / banken / verzekeraars

  BHB Dullemond

  Fusie Dullemond Bedrijfsadvies en BHB overnames en advies

  Vanaf augustus 2016 zijn BHB overnames en advies en Dullemond Bedrijfsadvies (onderdeel van SVC Groep) gefuseerd. Beide bedrijven zijn gespecialiseerd in het waarderen en begeleiden van overnames van assurantieadvies- en volmachtondernemingen. Met deze fusie willen beide adviesbureaus de dienstverlening voor hun klanten verder professionaliseren.

  De markt van financieel dienstverleners is veranderd. Er is een consolidatieslag gaande. Transacties worden groter en complexer en partijen van buiten de assurantiebranche doen hun intrede. De veranderingen hebben ook grote impact op de techniek van het waarderen (rentabiliteitswaardemethode en discounted cash flowmethode). Door de fusie tussen Dullemond Bedrijfsadvies en BHB ontstaat een volwassen en zelfstandig opererend overnameadviesbureau dat klaar is voor de toekomst. Klanten kunnen hiermee gebruikmaken van een verdubbeling van zowel capaciteit als expertise. Het uitgebreide netwerk van beide adviesbureaus zal ten goede komen aan het bij elkaar brengen van kopers en verkopers van assurantieadvies- en volmachtondernemingen. SVC blijft medeaandeelhouder. De expertise van registeraccountants en adviseurs (compliance, controlling) van SVC kan worden ingezet in projectteams om grote, complexe transacties te realiseren.

  Bij het overnameadviesbureau zijn zes specialisten werkzaam die worden ondersteund door een professioneel bedrijfsbureau. De leiding komt in handen van drs. Edwin Bosma (48 jaar en 20 jaar ervaring in waarderingen/overnames). In de aankomende tijd zullen wij onze klanten en relaties verder op de hoogte brengen van de ontwikkelingen rond de fusie. Inmiddels zijn de bedrijven samengevoegd op de kantoorlocatie te Leusden. Beide bedrijven gaan verder onder de naam BHB Dullemond. De telefoonnummers en websites zullen voorlopig ongewijzigd blijven.

  Intranet

  Klik hier om in te loggen op onze website.

  Intranet

  E-mailadres:

  Wachtwoord:


  (Wachtwoord vergeten?)